facebook
^Fel

 • 1 Méhecske bábcsoport
  Óvodákban, iskolákban, szociális otthonokban és gyermekrendezvényeken vállalunk bábelőadást. Színvonalas, szép darabokkal készülünk, melyek nem csak szórakoztatnak, hanem mindig van aktuális üzenetük, mélyebb értelműk - morális értéket képviselnek.
 • 2 Ifi - klub
  A kamaszkor rendkívül jelentős időszak. Nagyjából ekkor dől el, hogy ki milyen személyiséggé fejlődik, merre indítja életútját. Ezért nem mindegy, hogy ebben az időszakban milyen hatások érik a fiatalokat, milyen tényezők befolyásolják választásukat. Az ifi-klub egy lehetőség…
 • 3 Konferenciák
  Más-más témában szervezünk előadássorozatot, melyben válaszokat adunk egy-egy korosztályt érintő kérdésekre, irányt mutatunk embert próbáló élethelyzetekben és új ismereteket adunk át az érdeklődőknek.
 • 4 Karitatív tevékenység
  Lehetőségeinkhez képest igyekszünk segítni perifériára került, rászoruló embertársainkon. Rendszeresen juttatunk ruha-adományokat az arra rászorulóknak Anyagi támogatást jelenleg rendezvényeinkhez kötődően tudunk biztosítani.
 • 5 Gyerek - kuckó
  A gyermekeké a jövő! Nem mindegy, hogy mire nyílik ki a lelkük, milyen irányt vesz az életük! Célunk, hogy a gyermekek kedves, érzelemgazdag, jószándékú felnőttekké cseperedjenek, akik észreveszik az élet szépségeit és derűt, szeretetet sugároznak maguk körül.

Kincses Gyermetábor 2018

gyerektabor18 1

Idén nyáron is megrendeztük Kincses Gyerek táborunkat. A sok kisgyerek nagyon jól érezte magát az együttöltött négy napban. Sokaknak ez volt az egyetlen nyári kirándulása, programja. Itt szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki támogatta ezt a rendezvényt akár anyagilag vagy önkéntes munkával.  A sok vidám játék, kreatív foglalkozás és éneklés mellett ellátogattunk a pogányi Zsályaliget Élményparkba is, ami egy szórakoztató és izgalmas programnak bizonyult. A sok játékban a kicsik és nagyok egyaránt jól elfáradtak.

 

További képek a Fotógalériában láthatók. 

 

Nyári Útjelző Ifjúsági Tábor

utjelzo18 1

Idén nyáron Pécsett rendeztük meg az Útjelző Ifjúsági táborunkat. A fiatalok az előadásokon és csoportos foglalkozásokon kívül számos csapatépítő és kreatív játékban vehettek részt. Egy napot a Mecseken töltöttünk kirándulással, számháborúval és a Pécsi Állatkert meglátogatásával. Ebben az évben a barátság, a párválasztás és a házasság témáival vártuk a résztvevőket, akik az ország különböző területeiről érkeztek.

További képek a Galériában láthatók. 

 

Élelmiszerosztás

elemiszer1

A Magyar Élelmiszer Bank Egyesület Budapesti raktárából hoztuk el és osztottuk szét azt a 2,2 millió Ft értékű tartós élelmiszert, ami 410 személynek jelentett egy kis segítséget a nehéz mindennapokban. Közel egy hétbe telt, mire leszállítottuk, szétadagoltuk és kiosztottuk az élelmiszer csomagokat. Az idős nyugdíjasoktól kezdve, a nagycsaládosokon át, a gyermekeiket egyedül nevelőkig mindenkinek igyekeztünk segíteni az adományokkal.

 

 

 

 

 

Bővebben: Élelmiszerosztás

Alapítvány

Számlaszám: 50800111-15193825

E-mail: nvealapitvany@gmail.com

Adószám: 18275818-1-02

Együttműködő partnereink

Elelmiszerbank3

nea 01

  

  

Keresés

Copyright © 2022 Nem vagy egyedül Alapítvány. Minden jog fenntartva.