facebook
^Fel

 • 1 Méhecske bábcsoport
  Óvodákban, iskolákban, szociális otthonokban és gyermekrendezvényeken vállalunk bábelőadást. Színvonalas, szép darabokkal készülünk, melyek nem csak szórakoztatnak, hanem mindig van aktuális üzenetük, mélyebb értelműk - morális értéket képviselnek.
 • 2 Ifi - klub
  A kamaszkor rendkívül jelentős időszak. Nagyjából ekkor dől el, hogy ki milyen személyiséggé fejlődik, merre indítja életútját. Ezért nem mindegy, hogy ebben az időszakban milyen hatások érik a fiatalokat, milyen tényezők befolyásolják választásukat. Az ifi-klub egy lehetőség…
 • 3 Konferenciák
  Más-más témában szervezünk előadássorozatot, melyben válaszokat adunk egy-egy korosztályt érintő kérdésekre, irányt mutatunk embert próbáló élethelyzetekben és új ismereteket adunk át az érdeklődőknek.
 • 4 Karitatív tevékenység
  Lehetőségeinkhez képest igyekszünk segítni perifériára került, rászoruló embertársainkon. Rendszeresen juttatunk ruha-adományokat az arra rászorulóknak Anyagi támogatást jelenleg rendezvényeinkhez kötődően tudunk biztosítani.
 • 5 Gyerek - kuckó
  A gyermekeké a jövő! Nem mindegy, hogy mire nyílik ki a lelkük, milyen irányt vesz az életük! Célunk, hogy a gyermekek kedves, érzelemgazdag, jószándékú felnőttekké cseperedjenek, akik észreveszik az élet szépségeit és derűt, szeretetet sugároznak maguk körül.

Gyermekkuckó

2015. Januárjától sikeresen elindult egy régóta tervezett programunk, a Gyermekkuckó, melyet havi rendszerességgel tartunk főleg a székhelyünk közelében élő roma gyermekek számára. Fontos célunk ezzekkel a klubszerű foglalkozásokkal, hogy keresztyén alaptanítások segítségével jó erkölcsre és szeretetre neveljük, tanítsuk őket.

Mind ezekben az első hónapokban együtt működött velünk a Vasárnapi Iskolai Szövetség munkatársa Vágó Angéla is, segítve munkánkat tudásával, tapasztalataival és foglalkoztató anyaggal. Igyekszünk színes és tartalmas programot biztosítani a gyermekek részére. Többek között ismerkedést elősegítő közös játékok, énekek, kézműves foglalkozások kötetlen beszélgetések segítik kialakulni a jó közösséget és teszik vidámmá alkalmainkat. Legfontosabb rész azonban az Ő nyelvükön elhangzó tanítás, amelyet közös visszakérdezés által is törekszünk elmélyíteni, de fontos hangsúlyt kap a személyes foglalkozás, lelkigondozás lehetőségének biztosítása is.

 
Általában 15 résztvevő van és azt tapasztaltuk, hogy nagy örömmel várják a gyerekek az alkalmakat. Jól érzik magukat, igazán kellemes órákat jelent számukra, ez érződik ragaszkodásukon és érdeklődésükön egyaránt. Tapasztalhattuk többször azt is, hogy az elhangzó tanítások énekek üzenete megérintett egy egy gyermeket, volt olyanra is példa, amikor bűnbánatra és hitre ébredt Isten iránt egy kislány. Mindezek újra és újra erőt és kitartást adnak számunkra a feléjük végzett szolgálatban.

Alapítvány

Számlaszám: 50800111-15193825

E-mail: nvealapitvany@gmail.com

Adószám: 18275818-1-02

Együttműködő partnereink

Elelmiszerbank3

nea 01

  

  

Keresés

Copyright © 2021 Nem vagy egyedül Alapítvány. Minden jog fenntartva.