facebook
^Fel

 • 1 Méhecske bábcsoport
  Óvodákban, iskolákban, szociális otthonokban és gyermekrendezvényeken vállalunk bábelőadást. Színvonalas, szép darabokkal készülünk, melyek nem csak szórakoztatnak, hanem mindig van aktuális üzenetük, mélyebb értelműk - morális értéket képviselnek.
 • 2 Ifi - klub
  A kamaszkor rendkívül jelentős időszak. Nagyjából ekkor dől el, hogy ki milyen személyiséggé fejlődik, merre indítja életútját. Ezért nem mindegy, hogy ebben az időszakban milyen hatások érik a fiatalokat, milyen tényezők befolyásolják választásukat. Az ifi-klub egy lehetőség…
 • 3 Konferenciák
  Más-más témában szervezünk előadássorozatot, melyben válaszokat adunk egy-egy korosztályt érintő kérdésekre, irányt mutatunk embert próbáló élethelyzetekben és új ismereteket adunk át az érdeklődőknek.
 • 4 Karitatív tevékenység
  Lehetőségeinkhez képest igyekszünk segítni perifériára került, rászoruló embertársainkon. Rendszeresen juttatunk ruha-adományokat az arra rászorulóknak Anyagi támogatást jelenleg rendezvényeinkhez kötődően tudunk biztosítani.
 • 5 Gyerek - kuckó
  A gyermekeké a jövő! Nem mindegy, hogy mire nyílik ki a lelkük, milyen irányt vesz az életük! Célunk, hogy a gyermekek kedves, érzelemgazdag, jószándékú felnőttekké cseperedjenek, akik észreveszik az élet szépségeit és derűt, szeretetet sugároznak maguk körül.

Nyomot hagy

Nyomot hagy

 

Bábcsoportunk eljutott a munkahelyemre is, ahova a dolgozók gyermekeit hívták meg egy kis húsvéti ünnepélyre. Több közvetlen munkatársam is elhozta gyermekeit, unokáit az előadásra. Ott ültek csillogó szemekkel, mosolygósan… Akkor én is báboztam és a paraván mögül hallottam lelkes kis hangocskájukat, ahogy válaszolgattak. Az ajándék CD-nek és kifestőnek nagyon örültek.


Másnap munkatársam mesélte, hogy kislánya még az ágyba is magával vitte, kezében szorongatta a CD-t. Mikor látta, hogy már mélyebben alszik, próbálta kivenni a kezéből, de erre mindig felébredt és még szorosabban tartotta. Reggelre a nyoma ottmaradt az arcocskáján…


Örülök, hogy a gyerekek hallottak Jézusról és a szeretetről. Ha annyi eredménye lesz, hogy a gyermekeknek kedves lesz Jézus neve, akkor már megérte! Isten pedig gondoskodik arról, hogy a szeretet láncszemeit kiépítse önmaga és a gyerekek között. Jó, hogy mi is egy láncszem lehetünk… Talán nem csak az arcocskán, de a szívükben is nyomot hagy...

 

Zöldi Józsefné, Magdi
 

Alapítvány

Számlaszám: 50800111-15193825

E-mail: nvealapitvany@gmail.com

Adószám: 18275818-1-02

Együttműködő partnereink

Elelmiszerbank3

nea 01

  

  

Keresés

Copyright © 2021 Nem vagy egyedül Alapítvány. Minden jog fenntartva.