facebook
^Fel

 • 1 Méhecske bábcsoport
  Óvodákban, iskolákban, szociális otthonokban és gyermekrendezvényeken vállalunk bábelőadást. Színvonalas, szép darabokkal készülünk, melyek nem csak szórakoztatnak, hanem mindig van aktuális üzenetük, mélyebb értelműk - morális értéket képviselnek.
 • 2 Ifi - klub
  A kamaszkor rendkívül jelentős időszak. Nagyjából ekkor dől el, hogy ki milyen személyiséggé fejlődik, merre indítja életútját. Ezért nem mindegy, hogy ebben az időszakban milyen hatások érik a fiatalokat, milyen tényezők befolyásolják választásukat. Az ifi-klub egy lehetőség…
 • 3 Konferenciák
  Más-más témában szervezünk előadássorozatot, melyben válaszokat adunk egy-egy korosztályt érintő kérdésekre, irányt mutatunk embert próbáló élethelyzetekben és új ismereteket adunk át az érdeklődőknek.
 • 4 Karitatív tevékenység
  Lehetőségeinkhez képest igyekszünk segítni perifériára került, rászoruló embertársainkon. Rendszeresen juttatunk ruha-adományokat az arra rászorulóknak Anyagi támogatást jelenleg rendezvényeinkhez kötődően tudunk biztosítani.
 • 5 Gyerek - kuckó
  A gyermekeké a jövő! Nem mindegy, hogy mire nyílik ki a lelkük, milyen irányt vesz az életük! Célunk, hogy a gyermekek kedves, érzelemgazdag, jószándékú felnőttekké cseperedjenek, akik észreveszik az élet szépségeit és derűt, szeretetet sugároznak maguk körül.

Jó, hogy jöttetek

Jó, hogy jöttetek!

 

Már többször voltunk ebben az iskolában, ahol mindig ott volt az összes alsós osztály és mindig nagy figyelemmel nézték a bábdarabokat. Volt egy kisfiú, aki már megérkezésünkkor feltűnően örült, többször izgatottam tapsolt, fészkelődött a helyén és nagyon várta a kezdést. Önkéntelenül is figyeltem az éneklés alatt, nagyon lelkes volt. Amíg báboztunk, mintha neki játszottam volna... Mikor kibújtunk a paraván mögül, mindjárt őt kerestem a tekintetemmel és összemosolyogtunk. Még mindig nagy örömöt láttam a szemében. Beszélgettünk a gyerekekkel a bábdarab üzenetéről, majd énekeltünk újra. Amikor az ajándék CD-ket, foglalkoztató újságokat kiosztottuk, ez a kisfiú egyszer csak odafutott hozzám.

- Jó, hogy jöttetek és hoztatok új CD-t, mert az eddigieket már kívülről tudom! Mennyi is van? - kis ujjain próbálta összeszámolni, hány Palántás CD-je van eddig. - Gyűjtöm őket! Ott vannak szép rendben a szekrényemben! Minden nap meghallgatom valamelyiket! - Arca csak úgy ragyogott és már szaladt is tovább. Épp a fejét tudtam megsimogatni... 

 

Zöldi Józsefné, Magdi

 

 

Alapítvány

Számlaszám: 50800111-15193825

E-mail: nvealapitvany@gmail.com

Adószám: 18275818-1-02

Együttműködő partnereink

Elelmiszerbank3

nea 01

  

  

Keresés

Copyright © 2021 Nem vagy egyedül Alapítvány. Minden jog fenntartva.