facebook
^Fel

 • 1 Méhecske bábcsoport
  Óvodákban, iskolákban, szociális otthonokban és gyermekrendezvényeken vállalunk bábelőadást. Színvonalas, szép darabokkal készülünk, melyek nem csak szórakoztatnak, hanem mindig van aktuális üzenetük, mélyebb értelműk - morális értéket képviselnek.
 • 2 Ifi - klub
  A kamaszkor rendkívül jelentős időszak. Nagyjából ekkor dől el, hogy ki milyen személyiséggé fejlődik, merre indítja életútját. Ezért nem mindegy, hogy ebben az időszakban milyen hatások érik a fiatalokat, milyen tényezők befolyásolják választásukat. Az ifi-klub egy lehetőség…
 • 3 Konferenciák
  Más-más témában szervezünk előadássorozatot, melyben válaszokat adunk egy-egy korosztályt érintő kérdésekre, irányt mutatunk embert próbáló élethelyzetekben és új ismereteket adunk át az érdeklődőknek.
 • 4 Karitatív tevékenység
  Lehetőségeinkhez képest igyekszünk segítni perifériára került, rászoruló embertársainkon. Rendszeresen juttatunk ruha-adományokat az arra rászorulóknak Anyagi támogatást jelenleg rendezvényeinkhez kötődően tudunk biztosítani.
 • 5 Gyerek - kuckó
  A gyermekeké a jövő! Nem mindegy, hogy mire nyílik ki a lelkük, milyen irányt vesz az életük! Célunk, hogy a gyermekek kedves, érzelemgazdag, jószándékú felnőttekké cseperedjenek, akik észreveszik az élet szépségeit és derűt, szeretetet sugároznak maguk körül.

Bábdarab az udvaron

Bábdarab az udvaron

 

Húsvét előtt A színes tojások titka c. bábdarabot játszottuk az egyik oviban, ahol mindig nagyon lelkesek a gyerekek és az óvónők arca is ragyog. Érezni lehet, hogy nagy örömmel várnak minket. Az óvoda minden gyermeke ott volt és feszült figyelemmel élt együtt a darabbal. Az előadás után a gyerekek kiszaladtak az udvarra, mert nagyon szép idő volt. Mi jó érzéssel pakoltunk össze, majd a nagy csomagokkal, táskákkal elindultunk az autóhoz. Ahogy kiléptónk az udvarra, belecsöppentünk a bábdarab gyerekek által eljátszott világába.

- Már megint mi a baj, Kotkoda asszonyság? - kiáltotta egy kisfiú.

- Hát az a baj... az a baj... - csiripelte egy kislány. - Hogy akkor most mit is jelentenek a tojásaim?

- Az új életet! - kiáltották többen kacagva.

Ott az udvaron eljátszották a frissen hallott darabot. Mikor megláttak minket, nevetve szaladtak hozzánk és a kapuig kísértek. Tudtunk néhány kedves mondatot mondani nekik. Sietni kellett, várt aa következő óvoda, de az a sok kis mosoly bearanyozta a napunkat. Még a kanyarban is integettek...

 

Zöldi Józsefné, Magdi

 

 

Alapítvány

Számlaszám: 50800111-15193825

E-mail: nvealapitvany@gmail.com

Adószám: 18275818-1-02

Együttműködő partnereink

Elelmiszerbank3

nea 01

  

  

Keresés

Copyright © 2021 Nem vagy egyedül Alapítvány. Minden jog fenntartva.